Our client approached us to design and build a garage to sit alongside his property. The brief included the inclusion of loft storage, rear access gates and a strong traditional look that was in fitting with the existing dwelling.

The carefully selected roof tiles where chosen to fit in with the property and it's surroundings. 
Overall, the finished garage now offers a practical space, discreet storage and a high impact addition to the property

An impact construction using oak construction and weatherboarding

The main prerequisite was a build that was going to fit in with the existing dwelling

The structure benefits from the oak framing in both strength and character

Rear access gates hinged in cast iron and finished in appropriate colours

Curved brace and dowel-pinned framing throughout